Снимка БулфотоСпоред британския Телеграф Банско има няколко основни предимства пред останалите

...
Снимка БулфотоСпоред британския Телеграф Банско има няколко основни предимства пред останалите
Коментари Харесай

Британският в. Телеграф определи Банско за номер 3 в света за живеене

Снимка Булфото

Според английския " Телеграф "  Банско има няколко съществени преимущества пред останалите обитаеми места. На първо място е чистият въздух, по-късно идва ред на красивата Пирин планина, опциите за ски и сноуборд в модерния ски център и опциите за здравословен метод на живот, написа Блиц.

Британското издание отбелязва, че в курорта може да се практикува планинско колоездене, планинско катерене, преходи в гората с коне и пешком. Внимание се отделя и на обичайна кухня и хубавите локални виновност, а също и на евтините цени. Гостите заплащат единствено част от сумата, която биха платили във френските или швейцарските ски курорти.

Банско е на трета позиция в света като място за живеене и изпреварва френската столица Париж. Това сочи ранглиста на английския вестник „ Телеграф ”, който и преди две години сложи нашия курорт в първата тройка.

Преди зимния ни курорт са единствно областите Андалусия в Испания и Гаскония във Франция. След Банско се подреждат италианският град Парма, а френската столица Париж е на пето място.

Според медията планинския ни град има няколко съществени преимущества пред останалите обитаеми места. На първо място е чистият въздух, по-късно идва ред на красивата Пирин планина, опциите за ски и сноуборд в модерния ски център и опциите за здравословен метод на живот. Британското издание отбелязва, че в курорта може да се практикува планинско колоездене, планинско катерене, преходи в гората с коне и пешком.

Внимание се отделя и на обичайна кухня и хубавите локални виновност, а също и на евтините цени. Гостите заплащат единствено част от сумата, която биха платили във френските или швейцарските ски курорти.

Доста британци имат недвижими парцели в Банско, други пък избират там да изкарват освен зимната, само че и лятната си почивка. През лятото може да се прегледа целия район и да се видят доста исторически и културни забележителности. Това е следващото самопризнание за града под Тодорка. Първата петица в класацията на „ Телеграф ” е същата, както и през 2014 година.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР